Studio Kunst & Beeld
Brecht Langhout / Karen Winnubst

Bio

Brecht Langhout (1965), gestudeerd aan de Kunstacademie Haarlem en lessen gevolgd bij kunstenares Marleen van den Bergh. 

Geboren en getogen in Friesland komen steeds de elementen aarde, water, lucht, wind en wolken voor in mijn werk. De vormen die ik tegenkom in de natuur zijn een voortdurende bron van verwondering en inspiratie. Ik werk graag met gemengde technieken zoals papier, zand,  papier-maché, klei, houtskool en verf.  Met mijn handen in de materie. Vanuit de beweging ontstaat de vorm. Van binnen naar buiten.

www.brechtlanghout.nl

 

Karen Winnubst (1971), gestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam

Mijn werk bestaat uit met name landschapsfotografie, liefst in serie, waarbij vormen en structuren belangrijk zijn. In de natuur voel ik mij thuis, de rust en de schoonheid van het landschap geven mij energie. Ik fotografeer veel in mijn eigen omgeving, op het strand of in de duinen. Ook de portretten die ik maak zijn meestal in serie en op locatie, dat vind ik het fijnste. De combinatie van landschap, portret en beeldende kunst zie je terug in de fotoprojecten van Studio Kunst & Beeld.  

www.winnubstfotografie.nl